HIFU Machine High intensity focused ultrasound face lifing wrinkle removal face tightening and body slimming U-FU4.52S

Short Description:

Koleksi: Machine Anti-kisut, mesin anti-kisut, hifu
Feature:skin tightening,wrinkle removal,face lifting,body slimming
sistem Operation: dhuwur frekuensi
Aplikasi: Face angkat, aman kisut
Length: 5.0-25mm (1.0mm / langkah)
Spasi: 1.0-10mm (0,5 mm / langkah)
Metu daya: 0.2-2.0J (0.1J / langkah)
wong ditrapake: kabeh abad
Input voltase: AC 100V-230V
Power: <160VA


Detail produk

Service

HIFU PRICE NEW

SKIN tightening

High Intensity Fokus ultrasonik (HIFU) langsung ngirim energi panas kanggo kulit lan jaringan subcutaneous sing bisa ngrangsang lan gawe kolagen ing kulit lan kanthi mangkono Akibate Ngapikake tektur lan ngurangi sagging saka kulit. Seratan tekan asil saka facelift utawa awak ngangkat tanpa surgery invasi utawa injeksi, malih, tambahan ditambahaké prosedur iki sing ana downtime.

Iki technique bisa Applied menyang pasuryan uga kabèh awak, lan uga, iku dianggo merata uga kanggo wong kabeh werna kulit, ing kontras kanggo sing saka laser lan lampu pulsa kuat.

13MM FAT aman

Aplikasi dhuwur kakiyatan fokus ultrasonik, generate energi fokus lan pindhah deeoer menyang cellulite kanggo break cellulite. iku tratement efektif invasi, nyengsemaken lan long- pungkasan kanggo ngurangi lemak, utamané kanggo padharan lan thigh.

Dhuwur kakiyatan fokus target ultrasonik ing lemak saka 13mm (ambane saka seng nembus), panas nganti tissue lemak, gabungke karo energi dhuwur lan seng nembus apik kanggo mutusake masalah gajih, sak perawatan, ing triglyceride lan lemak mbuwang asam dening proses metabolisme, lan ing vessal lan nurve ora bakal rusak.

HIFU TRANSMITTER

1. DS-4.5D frekuensi 4MHZ digunakake ngirimaken energi dhuwur- fokus ultrasonik kanggo kulit, subcutaneous tissue, ultrasonik kanggo nembus kulit menyang ambane saka 4.5mm, langsung subcutaneous SMAS lapisan, mbentuk "coagulation panas" regional, diangkah kanggo kulit kandel, kayata pipi, etc.

2. DS-4.5S 7MHZ jumlah digunakake kanggo ngirimaken dhuwur-energi fokus ultrasonik kanggo kulit, subcutaneous tissue, ultrasonik kanggo nembus kulit menyang ambane saka 4.5mm, langsung subcutaneous SMAS lapisan, diangkah kanggo kulit tipis, kayata bathuk , lancip lan gulu.

3. DS-3.0 kanggo ngirim frekuensi dhuwur saka 8 MHz fokus energi ultrasonik menyang dermis lapisan saka tissue kulit, ultrasonik kanggo nembus kulit menyang ambane saka 3.0mm, tanggung jawab kanggo ngaktifake lapisan dermal kulit kang kolagen, èfèktif nambah efek saka consolidation saka njelaske nganggo bentuk garis, nanging uga nambah pori gedhe lan ngurangi katon kisut.

4. DS-1.5 10MHZ frekuensi digunakake ngirimaken dhuwur-energi fokus ultrasonik kanggo tissue epidermis, ultrasonik kanggo nembus kulit menyang ambane saka 1.5mm, tanggung jawab kanggo ngaktifake epidermis kulit ing tissue tipis.

5. MAT-13mm dhuwur kakiyatan fokus target ultrasonik ing lemak saka 13 mm (ambane saka seng nembus), panas nganti tissue lemak, gabungke karo energi dhuwur lan seng nembus apik kanggo mutusake masalah gajih.DS-13mm  for body introduction_副本 FU13头_副本HIFU WORKINGOPERATION HIFU

1. Tinimbang pasuryan ngangkat bedhah tradisional karo technique non-invasi.

2. ngencengi kulit sagging, nambah sagging lan pratandha saka tuwa.

3. Kanthi pemancar khusus, nular saka konduksi lumahing kulit dhuwur-energi fokus ultrasonik kanggo lapisan SMAS.

4. SMAS kontrak: REMODEL kolagen, serat kontrak elastine.

5. Ing lapisan kulit kanggo gawé target kasebut kaping Suhu ndhuwur 65-70 derajat ing wektu cendhak utawa ndhuwur sonic fokus energi dhuwur, mbentuk wilayah "tamba panas", sel fokus sing solidified, banjur ablation, fascia dandan cepet, entuk efek kisut kosmetik

6. Non-invasi, ora ana wektu kanggo ngaso sawise surgery, ultrasonik tanpa injeksi, ora surgery, ora tilak kisut rejuvenation kulit.

7. Pas umur sembarang, loro lanang lan wadon.

8. Dilengkapi karo macem-macem tingkat beda kulit pemancar polusi energi, ing dhuwur-energi fokus ultrasonik ditularaké lapisan kulit.

9. teknologi transmisi dhuwur-kacepetan Tertutup saka 0.1-0.25.

10. Nganti 15000 garis saka-dhuwur tliti emitor pemancar dilapisi iku telu sing saka instrumen padha, nemen Ngapikake efektifitas biaya.

11. pembangunan Exclusive teknologi broadband output 4-10MHZ stabil sing mathuk uga karo teknologi perawatan kulit dilapisi.

12. cepet & wektu perawatan singkat: perawatan 30 hrs siji pasuryan.

kepuasan dhuwur 13. Pasien '.

14. Quality Consumables kurang.

------ prosedur HIFU Perawatan -----------

1. Kulit reresik.

2. Take foto lan mart wilayah kulit nambani.

3. Pt gel minangka dirijen antarane pemancar lan kulit.

4. Mark wilayah nambani, kayata sak chin, gulu, loro-lorone ing bidang.

5. A Piece tangan Gamelan ngirim energi ultrasonik Highly fokus kang aman heats munggah lapisan subcutaneous ing ambane ditetepake. sabar bakal dijaluk saran ing kakiyatan saka panas supaya prosedur ora dadi ora adil utawa nglarani salawasé nampa asil paling luweh.

6. Pay manungsa waé kanggo supaya pojok syaraf chin (cilik syaraf mandibular) lan Supraorbital tau (orbit tau supra) area.

7. Sawise rampung, lan ora periode Recovery, bisa nggunakake produk skincare lan make-up.

8. Cukup sepisan, efek sing kebak bakal mboko sithik aprear ing wektu 2-3 sasi.

9. Asil ultrasonik tightening kulit lan kelenturan bakal bertahap liwat ing ngisor iki 2 -3 sasi minangka regenerate kolagen anyar.

10. Ana downtime ngisor iki perawatan. Sawetara patients nemu redness entheng saka kulit, nanging iki sauntara. Asil terus nambah nganti 9 sasi. Asil bisa awèt 1 taun.

ting up the fat tissue, combine with high energy and good penetration to resolve the fat. Specification

input voltase AC 100V-230V 50Hz-60Hz
Power <160VA
output Power 0,2 kanggo 2.0J (0.1J / STEP)
let 1.0 kanggo 10mm (0.5mm / STEP)
Length fokus 5,0 kanggo 25mm (0.5mm / STEP)
transducer DS-4.5D, DS-3.0, DS-1.5, FAT-13

Q & A

1. Carane akeh transducers teka karo mesin?
DS1.5MM (opsional)
DS3.0MM (standar)
DS4.5MM (standar)
DS13MM (opsional)
2. Carane akeh nembak kanggo saben tranducer?
8000 nembak.
3. area Dianggep?
Eyes, pasuryan, gulu, dada, awak.
4. Apa paket?
Kaca paket standar, kayu-kayuan cilik karo foams nang.

 

  • Previous:
  • Next:
  • Aja duwe jaminan babar pisan?   

    Ya, kita kudu. 12 babar pisan sasi ing mesin inang diwenehi. Enem sasi babar pisan free panggantos kanggo Ngalahake, kepala perawatan, lan bagéan.

    Carane layanan sawise-sale Panjenengan?   

    We duwe teknologi profesional tim ndhukung layanan pas wektune Panjenengan. Sampeyan bisa njaluk bantuan sing perlu ing wektu dening telephone, webcam, online chatting (Google Dhiskusi, Facebook, Skype). Hubungi kita sepisan mesin wis masalah. layanan paling apik bakal ana.

    Bakal mulang carane nggunakake mesin?  

    Ya, kita bisa nyedhiyani user manual lan video Panggunan lengkap kanggo instruction lan aplikasi. Lan 24/7 layanan konsultan online njamin sampeyan masalah apa wae lan kapan ketemu, sampeyan bisa ngatasi gampang. Iku gampang kanggo operate dening sapa karo pandhuan.

    Carane bab kintunan ing?   

    mesin bakal mlebukake ing 2-3 dina sawise panrimo saka pembayaran. 

    HTB10xphJXXXXXXiXXXXq6xXFXXXQHTB1faziKFXXXXaVXXXXq6xXFXXXhHTB1iHomIVXXXXaBaXXXq6xXFXXXM (1) HTB1rUiTKFXXXXbfaXXXq6xXFXXXT
    HTB13voVIVXXXXX5XVXXq6xXFXXXK 

     

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !