Q-Ngalih ND YAG 1064 nm Laser 532nm mesin kaendahan medical U-SQ1

Short Description:

Aman Tattoo, rejuvenation kulit, laser
♦ 12 Inch layar amba, 270 ° rotatable
♦ High standar kuwat Nihan aluminium
♦ 2000W input dhuwur daya
♦ 100% Korea diimpor 7 jointed lengen transmisi cahya
8ns ♦ ± 2ns jembaré pulsa, karusakan kulit suntingan
♦ 1- 10Hz perawatan efisien cepet


Detail produk

Service

U-SQ1

Details cepet

  • Koleksi: Laser
  • Laser Koleksi: Nd: Laser Oli
  • Q-Ngalih: Ya
  • Gaya: nulis
  • Certification: CE
  • Panggonan Asal: Guangzhou, China (Mainland)
  • Brand Name: Urbeauty
  • Panggil Model: U-SQ1
  • Feature: Pigmen Aman, rejuvenation Kulit, Tattoo Aman, tato aman peralatan laser
  • ukuran mesin: 68 * 40 * 82cm
  • Paket :: 100 * 50 * 115 cm
  • Machine Gross Bobot: 75kg
  • packing bobot: 105kg
  • cara packing: kayu-kayuan cilik
  • jinis mesin: tato peralatan laser aman
  • Gelombang: 1064nm, 532nm
  • Power: 1500mj
  • Size Spot: 1-8mm luwes
  • Arm: lengen 7-peserta
  • Warranty: 2 taun
  • Cooling sistem: cooling banyu lan online cooling lan condense

    Q-ngalih Laser ND YAG Laser- q ngalih nd: Oli laser

    tato peralatan laser aman
    Fungsi utama aman Tattoo
    Panganggo  Beauty Medi Spa
      Beauty Center / Tattoo Aman

    Indikasi saka perawatan

    karo daya dhuwur nd Oli laser machine aman tato q: ngalih
    Dermis pigmen, kayata lentigines, tato biru utawa ireng, werna alis.
    Epidermis pigmen, kayata freckle, fleck senior lan kuning, abang, tato coklat, werna lip

    parameter:

    sumber cahya Q-Ngalih ND: YAG laser ngalangi-negara
    sawetara gelombang 1064nm, 532nm
    tingkat energi 200-1500mj
    dadi pulsa 8 ± 2ns
    rate pulsa 1-10Hz luwes
    dimensi machien 68cm × 40cm × 82cm
    ukuran packing 100 * 50 * 115cm
    mesin bobot Net 75kg
    packing bobot 105kg
    requirement Power AC110-240V, 50HZ
    Size Spot 1-8mm luwes

    Advantage:

    kualitas dhuwur nd Oli laser rambute aman peralatan epilator ukuran 1. Spot: 1-8mm luwes
    energi 2. Pulse: 200-1500mj
    3. Pulse Rate: 1-10 Hz, saben wektu bisa nambah dening 1 Hz
    4,7-artikulasi Joint Spring Arm
    Red Light ngarahake titik: karo daya dhuwur nd Oli laser machine aman tato q: ngalih
     
    Perawatan Spot Size dening Handpiece: 1-8mm
    karo daya dhuwur nd Oli laser machine aman tato q: ngalih

    7-artikulasi Joint Spring Arm
    karo daya dhuwur nd Oli laser machine aman tato q: ngalih

    Prinsip therapy
    karo daya dhuwur nd Oli laser machine aman tato q: ngalih
    1. Therapy saka epidermis lan dermis pigmen
    Nggenepi efek iso njeblug ing Nd: laser YAG, Laser permeate epidermis menyang dermis kang kalebu jumlah massa pigmen. Wiwit pulses laser ing nanosecond nanging karo energi super dhuwur, massa pigmen dijupuk swell cepet lan ngilangi menyang cilik bêsik, kang bakal ngilangi liwat sistem metabolisme.
    2. therapy saka dilatation saka prau kapiler
    Nggenepi efek panas Nd ing: Oli Laser ,, laser kaserep déning hemachrome ing prau kapiler, banjur prau kapiler dadi diblokir lan ilang.
    sipat:
    1. Ora gawe piala kanggo follicle rambute lan kulit normal, ninggalake ora catu.
    2.The paling anyar hi-tech jeblugan laser ing Twinkling a.
    3.Short nambani wektu lan operasi gampang
    4. Kualitas kontrol laser ngalangi-negara ketula karo standar internasional.
    5. komputerisasi karo LCD amba
    6. raos Cilik saka pain, Anesthesia rasah ing paling kasus
    7. Ora ana downtime lan gangguan saka aktivitas tumindake, ora efek sisih.
    8. sabar Ekstensif lan bali cepet saka investasi.

    Packages:

    kualitas dhuwur nd Oli laser peralatan rambute aman epilator 

     

  • Previous:
  • Next:
  • Aja duwe jaminan babar pisan?   

    Ya, kita kudu. 12 babar pisan sasi ing mesin inang diwenehi. Enem sasi babar pisan free panggantos kanggo Ngalahake, kepala perawatan, lan bagéan.

    Carane layanan sawise-sale Panjenengan?   

    We duwe teknologi profesional tim ndhukung layanan pas wektune Panjenengan. Sampeyan bisa njaluk bantuan sing perlu ing wektu dening telephone, webcam, online chatting (Google Dhiskusi, Facebook, Skype). Hubungi kita sepisan mesin wis masalah. layanan paling apik bakal ana.

    Bakal mulang carane nggunakake mesin?  

    Ya, kita bisa nyedhiyani user manual lan video Panggunan lengkap kanggo instruction lan aplikasi. Lan 24/7 layanan konsultan online njamin sampeyan masalah apa wae lan kapan ketemu, sampeyan bisa ngatasi gampang. Iku gampang kanggo operate dening sapa karo pandhuan.

    Carane bab kintunan ing?   

    mesin bakal mlebukake ing 2-3 dina sawise panrimo saka pembayaran. 

    HTB10xphJXXXXXXiXXXXq6xXFXXXQHTB1faziKFXXXXaVXXXXq6xXFXXXhHTB1iHomIVXXXXaBaXXXq6xXFXXXM (1) HTB1rUiTKFXXXXbfaXXXq6xXFXXXT
    HTB13voVIVXXXXX5XVXXq6xXFXXXK 

     

  • Related Produk

    WhatsApp Online Chat !