HIFU Machine High intensity focused ultrasound face lifing wrinkle removal face tightening and body slimming U-FU4.52S

Pondok Description:

Jenis: Mesin Anti wrinkle, mesin anti wrinkle, hifu
Feature:skin tightening,wrinkle removal,face lifting,body slimming
Sistim Operasi: tinggi frékuénsi
Aplikasi: Pangwanoh angkat, ngaleupaskeun wrinkle
Panjang: 5.0-25mm (1.0mm / hambalan)
dipasing: 1.0-10mm (0,5 mm / hambalan)
Out kakuatan: 0.2-2.0J (0.1J / lengkah)
jalma lumaku: kabéh umur
Input tegangan: AC 100V-230V
power: <160VA


jéntré produk

palayanan

HIFU PRICE NEW

kulit TIGHTENING

Tinggi inténsitas fokus ultrasound (HIFU) langsung delivers énergi panas kana kulit jeung jaringan subcutaneous nu bisa merangsang na renew kolagén kulit urang sahingga akibatna ngaronjatkeun tékstur jeung ngurangan sagging kulit. Eta hartina achieves hasil facelift atawa badan a lifts tanpa bedah invasif atanapi injections, komo deui, hiji bonus ditambahkeun sahiji prosedur ieu anu euweuh downtime.

Téhnik ieu bisa dilarapkeun kana beungeut sakumaha ogé sakabeh awak, sarta ogé, gawéna sarua ogé pikeun jalma sadaya kelir kulit, kontras jeung nu tina lasers jeung lampu pulsa sengit.

13MM gajih Lengser

Larapkeun inténsitas tinggi fokus ultrasound, ngahasilkeun énérgi difokuskeun tur muka deeoer kana cellulite ka megatkeun cellulite. eta mangrupa tratement éféktif invasif, impressive na long- panungtungan pikeun ngurangan gajih, hususna keur beuteung pingping.

inténsitas tinggi fokus sasaran ultrasound di gajih tina 13mm (jerona penetrasi), Élmu sarta Téknik nepi jaringan lemak, ngagabungkeun kalawan énergi tinggi na penetrasi alus pikeun ngabéréskeun gajih, salila treatment, anu trigliserida na lemak excrete asam ku prosés métabolisme, sarta nu vessal na nurve moal ruksak.

HIFU TRANSMITTER

1. DS-4.5D frékuénsi 4MHZ dipaké pikeun ngirimkeun énergi high- fokus ultrasound kana kulit, jaringan subcutaneous, ultrasound ka tembus kulit ka jero tina 4.5mm, langsung subcutaneous SMAS lapisan, ngabentuk "koagulasi panas" régional, sasaran ka kulit kandel, sapertos pipi, jsb

2. DS-4.5S 7MHZ frékuénsi dipaké pikeun ngirimkeun tinggi-énergi fokus ultrasound kana kulit, jaringan subcutaneous, ultrasound ka tembus kulit ka jero tina 4.5mm, langsung subcutaneous SMAS lapisan, sasaran ka kulit thinner, kayaning dahi anu , ipis jeung beuheung.

3. DS-3.0 pikeun ngalirkeun frékuénsi luhur 8 MHz fokus énergi ultrasound kana dermis lapisan jaringan kulit, ultrasound ka nembus kulitna ka jero tina 3.0mm, tanggung jawab ngaktipkeun lapisan dermal kulit ngeunaan kolagén, éféktif ningkatkeun pangaruh tina konsolidasi outline, tapi ogé ningkatkeun pori badag jeung ngurangan penampilan wrinkles.

4. DS-1,5 10MHZ frékuénsi dipaké pikeun ngirimkeun tinggi-énergi fokus ultrasound ka jaringan épidermis, ultrasound ka tembus kulit ka jero tina 1.5mm, tanggung jawab ngaktipkeun épidermis kulit di jaringan thinner.

5. mat-13mm inténsitas tinggi fokus sasaran ultrasound di gajih 13 mm (jerona penetrasi), Élmu sarta Téknik nepi jaringan lemak, ngagabungkeun kalawan énergi tinggi na penetrasi alus pikeun ngabéréskeun gajih.DS-13mm  for body introduction_副本 FU13头_副本HIFU WORKINGOPERATION HIFU

1. Gantina nyanghareupan angkat bedah tradisional kalawan téhnik non-invasif.

2. tighten sagging kulit, ngaronjatkeun sagging jeung tanda lianna tina sepuh.

3. Sareng hiji pamancar husus, pangiriman ti konduksi kulit beungeut tina luhur-énergi fokus ultrasound ka lapisan SMAS.

4. SMAS kontraksi: remodeling kolagén, serat kontraksi elastine.

5. Dina lapisan kulit pikeun ngahasilkeun udagan dieusian sababaraha hawa luhureun 65-70 derajat dina jangka waktu nu pondok atawa luhur sonic fokus énergi tinggi, ngabentuk aréa "tamba panas", sél fokus nu solidified, teras ablation, fascia pamutahiran KUMIS, pikeun ngahontal pangaruh wrinkle kosmetik

6. Non-invasif, waktos aya istirahat sanggeus dioperasi, ultrasound tanpa injections, teu bedah, teu renik wrinkle rejuvenation kulit.

7. pas umur sagala, duanana lalaki jeung awéwé.

8. dilengkepan kalayan sagala rupa tingkatan béda kulit pamancar émisi énergi, nu luhur-énergi fokus ultrasound dikirimkeun ka lapisan kulit.

9. téhnologi transmisi-speed tinggi proprietary of 0.1-0.25.

10. Nepi ka 15000 garis tina hiji-precision tinggi emitter pamancar layered nyaéta tilu kali yen sahiji instrumen sarupa, kalawan gedé-gedéan ngaronjatkeun efektivitas ongkos.

11. ngembangkeun ekslusif tina téhnologi broadband kaluaran 4-10MHZ stabil nu fits ogé kalawan téhnologi perlakuan kulit layered.

12. Gancang & waktos perlakuan pondok: treatment 30 mins hiji rupa.

kapuasan tinggi 13. Pasén '.

14. kualitas High, consumables low.

------ prosedur HIFU Treatment -----------

1. Kulit beberesih.

2. Candak poto sarta Kemranjén wewengkon kulit saréat.

3. Pt gél salaku konduktor antara transmiter jeung kulit.

4. Tandaan wewengkon nyampurkeun, kayaning sabudeureun gado, beuheung, kadua sisi pesawat.

5. Hiji sapotong leungeun lemes delivers énergi ultrasound kacida difokuskeun nu aman heats nepi ka lapisan subcutaneous di jero ditunjuk. sabar bakal dipenta pikeun eupan balik kana intensitas panas supados prosedur teu jadi uncomfortable atanapi nyeri whilst achieving hasil optimum.

6. nengetan ulah tepi ka saraf gado (marginal saraf mandibular) jeung supraorbital pernah (orbital pernah supra) wewengkon.

7. Saatos parantosan, sarta euweuh jaman recovery, tiasa nganggo produk skincare na nyieun-up.

8. Ngan sakali, efek pinuh laun bakal aprear dina jangka waktu 2-3 bulan.

9. Hasil ultrasound tightening kulit jeung élastisitas bakal bertahap leuwih di handap 2 -3 bulan salaku baranahan kolagén anyar.

10. aya downtime handap perlakuan ieu. Sababaraha penderita ngalaman redness hampang kulit, tapi ieu téh samentara. Hasilna nuluykeun pikeun ngaronjatkeun nepi ka 9 bulan. Hasilna bisa lepas pikeun 1 taun.

ting up the fat tissue, combine with high energy and good penetration to resolve the fat. Specification

input tegangan AC 100V-230V 50Hz-60Hz
kakuatan <160VA
kaluaran daya 0.2 pikeun 2.0J (0.1J / hambalan)
dipasing 1.0 pikeun 10mm (0.5mm / hambalan)
Panjang fokus 5.0 pikeun 25mm (0.5mm / hambalan)
transduser DS-4.5D, DS-3.0, DS-1,5, gajih-13

Q & A

1. Sabaraha transducers datangna jeung mesin?
DS1.5MM (pilihan)
DS3.0MM (baku)
DS4.5MM (baku)
DS13MM (pilihan)
2. Sabaraha nembak pikeun tiap tranducer?
8000 nembak.
3. aréa diperlakukeun?
Panon, beungeut, beuheung, dada, awak.
4. Naon iket?
Ékspor pakét baku, bisi kai kalayan foams jero.

 

  • Saméméhna:
  • Hareup:
  • Dupi anjeun gaduh jaminan nanaon?   

    Sumuhun, urang kudu. 12 jaminan bulan on mesin host dirumuskeun. Genep bulan jaminan bébas ngagantian pikeun handles, huluna treatment, sarta bagian.

    Kumaha jasa saatos-diobral anjeun?   

    Simkuring boga téhnologi profésional tim ngarojong pikeun layanan timely Anjeun. Anjeun tiasa meunangkeun pitulung nu peryogi dina jangka waktu nu ku telepon, Webcam, online obrolan (Google omongan, Facebook, Skype). Mangga wartosan kami sakali mesin miboga masalah nanaon. jasa pangalusna bakal ditawarkeun.

    Dupi anjeun kersa ngajarkeun kumaha carana ngagunakeun mesin?  

    Sumuhun, urang tiasa nyadiakeun manual pamaké sarta video pamakéan a lengkep pikeun instruksi sarta aplikasi. Sarta 24/7 jasa konsultan online mastikeun maneh masalah naon jeung iraha wae nu minuhan, anjeun tiasa ngajawab gampang. Ieu gampang keur beroperasi ku saha jeung paréntah.

    Kumaha ngeunaan kiriman nu?   

    mesin bakal shipped dina 2-3 poé sanggeus éta resi pembayaran Anjeun. 

    HTB10xphJXXXXXXiXXXXq6xXFXXXQHTB1faziKFXXXXaVXXXXq6xXFXXXhHTB1iHomIVXXXXaBaXXXq6xXFXXXM (1) HTB1rUiTKFXXXXbfaXXXq6xXFXXXT
    HTB13voVIVXXXXX5XVXXq6xXFXXXK 

     

  • Produk patali

    WhatsApp Online Chat !